Over ons

De mensen achter het HWIB Keurmerk

Het HWIB Keurmerk is opgericht en wordt geleid door een klein maar gedreven team: bevlogen mensen met een gemeenschappelijke passie voor honden en gedrag. Maar ook: met kennis van zaken en ruime ervaring in hun eigen vakgebied. Door samen te werken zorgen we er niet alleen voor dat onze studenten de best mogelijke opleiding tot hondengedragsdeskundige krijgen, maar ook dat ze helemaal klaar zijn om te starten als ondernemer. We stellen ons graag even aan je voor!

Gerda Stoffers

Hondengedragsdeskundige en docent

Maak kennis met Gerda, jouw docent tijdens de opleiding. Gerda is één van de meest ervaren hondengedragsdeskundigen van Nederland en werkt al meer dan 25 jaar professioneel met honden. Er zijn dan ook weinig certificaten die niet bij Gerda thuis aan de muur hangen. Gerda weet bovendien als geen ander hoe ze haar kennis en passie voor het vak over moet brengen en is dan ook onze gedroomde docent. Ze heeft thuis vijf lieve honden die je tijdens de opleiding vast en zeker ook nog zult tegenkomen.

Ron Slaats

Verbinder

Ron is onze verbinder en de man met het plan. Een ervaren ondernemer in hart en nieren met een passie voor mensen samenbrengen, bedrijfsplannen uitdenken en online marketing. Als geen ander weet hij waar de kansen liggen, hoe je een bedrijf positioneert en hoe je met online marketing moet groeien. Hij is dan ook verantwoordelijk voor alles wat er achter de schermen gebeurt en helpt hondengedragsdeskundigen met het opzetten en laten groeien van hun eigen praktijk. Thuis heeft hij een Chow-Chow, waarmee hij regelmatig voor de aandacht van zijn vriendin moet vechten.

Eddy Eelsing

Hondengedragsdeskundige en architect opleiding

Eddy is één van de meest gerenommeerde hondengedragstherapeuten van het land en geestelijk vader van onze opleiding. Hij heeft zijn eigen hondengedragstherapiepraktijk en runt daarnaast een sportschool. Ook is hij nog steeds nauw betrokken bij het HWIB keurmerk. Zo ondersteunt hij Gerda bij het vormgeven van de lessen en kunnen we altijd bij hem terecht met vragen over honden met zeer complexe gedragsproblemen. Kom je Eddy tegen in z’n vrije tijd? Grote kans dat Sandy (een prachtige Cane Corso) netjes naast hem loopt. 

Valentijn Jans

Marketingkanjer

Ook Valentijn kan zich geen leven zonder honden voorstellen. Hij is opgegroeid tussen de newfoundlanders en is op dit moment een trots stiefvader van een chihuahua (van zijn vriendin). Ook is hij gek op online marketing, webdesign, technische SEO en alles wat ermee te maken heeft. Met inmiddels alweer tien jaar ervaring mag je hem gerust een veteraan noemen in dit vakgebied. Valentijn is dan ook onze allround marketingkanjer. Hij zorgt er niet alleen voor dat onze eigen website soepel blijft draaien, maar ontwerpt en onderhoudt ook de bedrijfswebsites van hondengedragsdeskundigen die bij ons een online marketingtraject afnemen. Zijn we superblij mee!

Vragen?

Onze hondengedragsdeskundige Eddy Eelsing helpt je graag verder!